FRANSA ÜRÜNLERINI KULLANMAYIN...!!!!

2 Eylül 2010 Perşembe

Kımızın Faydaları

  • Kanda trigliseritler ve kolesterol düşürür, böylece ateroskleroz ve buna bağlı kalp hastalıkları, kalp krizi ve akut inme riski azalır.
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Kansere karşı koruma sağlar
  • Beyin, retina, sperm, cilt hücreleri güçlenir
  • Diyabet için faydalıdır.
  • Kanı inceltir ve akışını kolaylaştırır, kan pıhtılaşmasını önler .
  • Romatizmal hastalıklara karşı koruma sağlar
  • Beyin ve sinir sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasında etkileri vardır.
  • Depresyon tedavisini destekler
  • Bunama ve Alzheimer hastalığı riskinin azaltmasına yardımcı olur
  • Ruh hali, konsantrasyon, bellek, dikkat ve davranış bozukluklarına karşı destek sağlar.
  • Saldırganlık azaltmaya ve sakinleştirmeye yardımcı olur.
  • Mizaç, tepkisellik ve kişilik üzerinde olumlu etkisi vardır
  • Kımız içen kişilerde gözde yaşa bağlı olarak gelişen sarı nokta hasarları riskini önlenebilmektedir.
  • Kımız'ın antienflamatuar etkisi vardır. Ayrıca kas-iskelet sistemi ve bağışıklık sistemi üzerinde faydalı etkileri bulunmaktadır.
  • kımız ; kemik ve eklem sağlığında etkili ve yararlıdır.
  • Kemiklerde kalsiyum toplanmasına destek olarak güçlenmelerini sağlar.
  • Eklem iltihabı ve kıkırdağa zarar veren enzim aktivitesini azaltır.
  • Eklemlerde hassasiyet ve sabah sertliğini azaltır.
  • Romatoid artritli hastada ilaç ihtiyacını azaltır.
  • Kımız özellikle kalp ve damar hastalıkları açısından yararlıdır. Kımız tüketenlerde koroner kalp hastalığına bağlı öümlere daha az rastlanır.
  • Kalp damar hastalığı riski olanların ya da bu hastalığa yakalanmış olanların kalp sağlığını korumaya yardımcı olur.
  • Damar sertliği oluşumunu yavaşlatır.
  • Trigliseritlerin kan düzeyini düşürür.
  • Kalp hastalıklarında "kötü kolesterol"ün (LDL) düşürülüp, "iyi kolesterol"ün (HDL) artırır.
  • Kalp krizi sonrası felç, ikinci bir kalp krizi ya da ölüm riskini azaltır

Hiç yorum yok: